Reviste
Reviste de interes national si local, publicitate reviste
We have found 103 items matching your search.

Travel Advisor

 • 1,247 vizualizari

  Revista Travel Advisor este o revistă B2B, aflată în piața de travel din februarie 2011. Ea oferă informații variate despre industria de travel și industria turismului în general, fiind distribuită atât în varianta tipărită, cât și format digital. În  martie 2013 a fost preluată spre editare de compania ANIMACTION HUB SRL, înființată în 2012 de Anne-Mary Nech

Tehnica Instalatiilor

 • 1,133 vizualizari

  Revista Tehnica Instalaţiilor este un proiect media independent. Revista se adresează în primul rând celor implicaţi direct în domeniul instalaţiilor HVAC-R, fie că este vorba de producţie, exploatare, reglementare sau servicii adiacente instalaţiilor. Ea se adresează companiilor, inginerilor, consultanţilor, experţilor tehnici, dar şi utilizatorilor finali, cuprinzând în

revista T&T

T&T

 • 1,037 vizualizari

T&T - Tehnică și Tehnologie este cea mai importantă revistă specializată adresată profesioniștilor din industria românească.

revista TV Mania

TV Mania

 • 985 vizualizari

  TV Mania este un ghid TV din România, lansat în octombrie 1998 de trustul de presă elvețian Ringier. Cu o medie de aproape 110.000 de exemplare vândute pe ediție în iunie 2007, TV Mania era la acel moment nu doar cel mai vândut ghid TV din România, dar și una din primele 5 cele mai bine vândute reviste din România. În iunie 2007, grupul Ringier a vândut TV Mania către tr

redactia Tranzit

Tranzit

 • 986 vizualizari

Tranzit este o revistă ce oferă informatii despre piaţa camioanelor şi vehiculelor comerciale.

Electricianul

 • 950 vizualizari

ELECTRICIANUL este o revistă tehnică, orientată pe tehnologii, produse, materiale, echipamente din domeniul distribuţiei şi transportului energiei electrice de joasă şi medie tensiune.

Cargo & Bus

 • 928 vizualizari

Revista Cargo & Bus apare lunar, într-un tiraj de 10.000 de exemplare (policromie; format 210 x 290 mm). Informaţiile sunt destinate în special persoanelor cu funcţii de decizie în cadrul firmelor de transport, managerilor de transport din cadrul societăţilor de producţie, logisticienilor, precum şi companiilor de construcţii.

revista Glamour

Glamour

 • 834 vizualizari

  Glamour este o revistă pentru femei publicată de Conde Nast Publications. Fondată în 1939 în Stalele Unite, inițial se numea Glamour of Hollywood. Este publicată în ediții locale în numeroase țări. Ediția din România a fost lansată în noiembrie 2006 de compania Liberis Publications România, deținută de omul de afaceri grec Antonios Liberis. Antonios Lib

AutoExpert

 • 781 vizualizari

AutoExpert este singura publicaţie auto lunară realizată de o companie independentă, având un concept 100% românesc. Revista se adresează atât specialiştilor din domeniul auto, cât şi persoanelor pasionate de automobile.

revista Auto Business

Auto Business

 • 843 vizualizari

  Revista Auto Business este un ghid de informaţii, oferte speciale şi publicitate auto distribuit gratuit în 10000 de exemplare!

CASA LUX

 • 834 vizualizari

CASA LUX este prima revistă de amenajări din România.

Ferma

 • 725 vizualizari

Revista Ferma este o publicaţie lunară cu distribuţie naţională, prezentă de 18 ani pe piaţa românească. Revista conţine informaţii din domeniul agro-zootehnic, tehnologii agricole, reportaje, interviuri, opinii şi legislaţie agricolă.