Ziare Bacau
Ziare Bacau - Informatii, mica si mare publicitate
We have found 5 items matching your search.
Publicitate Observator de Bacau

Observator de Bacau

  • 626 vizualizari

  Observator de Bacău este un ziar local din Bacău, România.   Sursa: ro.wikipedia.org

Publicitate Inainte!

Inainte!

  • 688 vizualizari

  Ziarul Înainte! s-a născut în anul 1944 în Bacău, România, în perioada celui de-al doilea Război Mondial, și a reapărut în ianuarie 2010. Sursa: ro.wikipedia.org

Publicitate Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei

  • 663 vizualizari

  Ziarul Evenimentul Regional al Moldovei este un cotidian regional ce apare, ce apare de luni până sâmbătă, în judeţele Iaşi, Bacău, Botoşani, Neamţ, Vaslui, Suceava. Se prezintă sub formă de tabloid, cu dimensiunile tiparului de 26,1 cm x 36,6 cm, având 40 pagini. Tirajul ziarului Evenimentul Regional al Moldovei este de 9.000 exemplare pe ediţie.

, , , ,
publicitate Ziarul de Bacau

Ziarul de Bacau

  • 831 vizualizari

  Ziarul Ziarul de Bacău este un cotidian de informaţie generală din judetul Bacău, ce apare de luni până vineri. Se prezintă sub formă de tabloid, cu dimensiunile tiparului de 27,5 cm x 37,8 cm, având 16 pagini, din care 8 sunt policromatice. Tirajul ziarului Ziarul de Bacău este de 1.000 exemplare pe ediţie.

publicitate Desteptarea Bacau

Desteptarea Bacau

  • 708 vizualizari

  Ziarul Deşteptarea Bacău este cel mai bun cotidian din judeţul Bacău, ce apare de luni până vineri. Se prezintă sub formă de tabloid, cu dimensiunile tiparului de 27,5 cm x 36 cm, având 16 pagini, din care 8 sunt policromatice. Tirajul ziarului Deşteptarea Bacău este de 12.000 exemplare pe ediţie.